divendres, 21 d’octubre del 2016

Per fí arriba la Diada Nyerra!

Diumenge dia 23 de d'Octubre a les 11.30, a la Plaça Fra Bernadí de Manlleu, tindrà lloc l'actuació de la Diada dels Nyerros de la Plana. Enguany celebren els 18 anys de la seva creació i els acompanyaran la Colla Castellera de la Gavarresa, els Salats de Súria i els Castellers de Castellar.
 
La colla amfitriona afronta l'actuació amb especial ímpetu ja que l'any anterior varen haver de suspendre aquesta Diada anual degut a la falta d'effectius en aquella data. Aquest últim tram de temporada però la colla ha recuperat efectius i una de les possibles fites a assolir podría ser tornar a realitzar castells de 7 pisos i descarregar el 3d6 per sota que ja varen carregar a la Festa Major de Roda de Ter.
 

 


Cal remarcar que fa dos anys els Nyerros varen assolir el seu sostre casteller amb el 4 de 7 amb el pilar i enguany es proposen afrontar el final de temporada apujant el nivell i assentant les bases tècniques dels castells que haurien d'assolir l'any vinent.

L'Associació Colla Castellera Nyerros de la Plana és oberta a tothom qui volgui conèixer de prop el fet casteller i participar-hi activament, els trobareu cada dimarts i cada divendres de 21h a 23h al carrer Canigó n. 35 del Polígon Industrial la Coromina de Manlleu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada