dimecres, 16 de novembre del 2011

Assemblea i sopar final de temporada.

 Assemblea general de socis:

 A 2/4 de 5 de la tarda a l'Auditori de la Caixa de Manlleu, al C/ del Pont de Manlleu.
 Cal ser molt puntuals.
Aquest any toca renovar la tècnica. Si algú vol presentar candidatura, ho pot comunicar a qualsevol membre de la tècnica  actual. Com a molt tard, un parell de dies abans de l'assemblea.


Sopar final de temporada:
 Es farà al Restaurant Malloles (Poligon Ind.Malloles (ITV)).
   Quedem al restaurant a 2/4 de 10.
   Els preus del menú són:

         * 25,00€   NO SOCIS
         * 20,00€   SOCIS  (si veniu a l'assemblea se us donarà un tiquet que valdrà per 5,00€ de descompte per menú) En el cas de quota familiar, amb un sol representant de la familia, ja n'hi haurà prou                 per aconseguir tiquets-descompte.
         * 12,00€   CANALLA NO SÒCIA (Fins a 12 anys)
         * 10,00€   CANALLA SÒCIA (Fins a 12 anys)  El papa o mama poden aconseguir tiquet-descompte, si venen a l'assemblea, l'últim dia per reservar plaça pel sopar és el dimecres dia 23 de novembre.
Hi ha algunes sorpreses preparades!!!!
-Loteria
    Les persones que tinguin talonari de loteria, l'últim dia per tornar-los, buits, plens o mig plens, és a l'assamblea o al sopar.



A continuació teniu el fantàstic Pd5 aixecat per sota que vam fer a Manresa. 
Sempre amunt Nyerros!!!




2 comentaris:

  1. vinga nyerros tots a fe un bon sopa k ens umerexem tots plegats, ens upaserem be, ens veiem al sopa!!!!..... us u diu la mariaaaaa feume cas adeusiauuuuuu

    ResponElimina
  2. Ens veiem ara mateix al sopar. És la millor manera d'acabar una molt bona temporada i celebrar-la com cal!!! Com diu la Maria, tots ens ho mereixem! Força, Nyerros!!!

    ResponElimina